Okudum: Deli

By Mavinindenizi - Aralık 21, 2020


 Yazar: Gülsen KILIÇASLAN

‘Bir deli bu kadar yakışıklı olabilir miydi ?’

Tam bir komedi,aşk,dram dizisi tadında. 

Aslında yaşanmış hikayeleri severim genelde. Bana bir şey katacağına inandığım kitapları; kendi okuma tarzına göre bulduklarımı okurum. Bu kitap bir arkadaşımın önerisiydi devamı da varmış bakalım :) 

Emre ile Elif... Başta ikisi içinde çok zor olan bir ilişkiydi aslında. Ne Emre Elif’i istiyor ne Elif Emre’yi. Emre çocukken yaşadığı bir olay sonucu kadınlardan korkuyor ve onlara yaklaşamıyor dolayısı ile hayatına bir kadın almayı bırakın aynı ortamda bulunmayı bile istemiyor. Elif markette çalışan tek düze hayata sahip cesur ve zeki bir kız! Tuttuğunu koparanlardan. Canı da yansa inandığı gerçeklerden vazgeçmeyen Elif dayak da yese evde kardeşi Tufan’a demediğini bırakmıyor. Tufan da çok mantıklı bir kardeş değil zaten :) şımartılanlardan. Aile erkek çocuk sevdiği için ablası ile Elif’ten ziyade Tufancılar.

Emre’nin babası Emin amca ise dünya tatlısı ve hasta. Oğlunu emanet edecek bir gelin ararken Elif’i düşünüp oğluna Elif’i istiyor ve Elif’in babası ile anlaşıyor zoraki bir evlilik yaptırıyorlar Emre ile Elif’e. Emre zor bir adam, Elif inatçı ve evine bağlı. Ne olursa olsun kocamdır dediği Emre’nin düzelmesi için çok uğraşıyor. Emre’nin neden kadınlardan nefret ettiğini araştırmaya başlıyor. Hikayenin en can alıcı kısmı ise burası. Okumanız lazım spoiler veremem :) 

Eğer siz de kitapları izler gibi okuyorsanız, film tadında olan bu kitabı öneriyorum! Emre ile Elif’in zorlu ama güçlü hikayesini okuyun. 

Kitap bize dersler de veriyor. Sevgi nedir ? Evlilikte güven nasıl önemlidir gözler önüne sermiş. 

Güzellik algınız değişecektir. 


Sağlıkla..

  • Share:

You Might Also Like

9 yorum

  1. ne hoş konuymuş. okunurmuş hıhıms. sonra elif emreyi sevcek bencesiiii :)

    YanıtlaSil
  2. İlişkilerde güven,gerçekten önemli bir kriter.
    Teşekkürler öneriniz için :)

    YanıtlaSil
  3. Deli kitabını harika özetlemişsiniz okumuş gibi oldum.

    YanıtlaSil
  4. ay deli kız diye bir kipat da gördüm, deli nin devamı muuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi onu okuyorummm, bağlantılı ama devamı değil :)

      Sil