Konser Çilesi

By Mavinindenizi - Ağustos 12, 2017

Eveeet attığım başlığa aldanmayın konseri değil çilesini eleştireceğim şimdi,şu an!
Konserler iyi hoş da tadını bilene gerçekten. Şimdiye kadar gittiğim konserlerde Ferhat Göçer ve Haluk Levent'in ''Herkes görsün, oturun dinleyin'' dediği sahil konserlerini çok sevmiştim.

Çünkü konser kelime olarak zaten dinleti demek iken neden şarkıcıları görmek için birbirimizi eziyoruz ki ? O insanların konser videoları zaten internette en net şekilde mevcut sen elindeki tost makinesi ile çekmek için çılgınlar gibi uğraşırken konserin tadına nasıl varabiliyorsun ki ? Nedir illa bu video kaydetme veya adamı en önde seyretme sevdası ? Gelmiş miss gibi şarkı söylüyor sana, otur dinle tadını çıkarsana arkadaşım!

Halil Sezai konserine gittik de bugün, ordan dellendim! Geç bir yere dinle, adam sakin sakin şarkısını okuyor ve her parçadan sonra teşekkür ediyor. Kibar adam! Sen napıyorsun ? Dur az daha öne geçeyim de belli belirsiz video çekeyim diye insanları banklardan düşürüyorsun. Hoş mu yani ? Tamam eğlenmeye geldin ama ne tesadüf bizler de eğlenmeye geldik!

Böyle düşüncesiz insanları gördükçe sinirleniyorum gerçekten. Konser neşesini .çileye çeviren tipleri hiç sevmediğimden olsa gerek. Anladım heyecan, heves var. Bu diğer insanların huzurunu bozma hakkını vermiyor ki! Sanatçıya sanat yapma fırsatı vermiyorsunuz ki, insanlar sizi durdurmaktan konsere adapte olamıyor bence. Biri çocuğunu mu kaybetcek, öteki kavga mı çıkarcak derken şu sahneden bir insem diye düşünüyorlardır kesin.

Eğlenmek herkesin hakkı ama herkesin hakkına kimse karışamaz yani :) Eğlenmenin de bir dozu var bir anlamı var, bilene! Video fotoğraf internette çok, sen an'ı yaşamaya bak. Hatıra fotosu çekmek ayrı, kameraman gibi tüm konseri çekmeye çalışmak ayrı, sana da yazık!


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum