Bugün Ne Yaptım ? Kılıf Süslemece

By Mavinindenizi - Ağustos 27, 2017

Eveeet uzun süredir denemek istediğim fakat bir türlü azıcık da olsa o zamanı ertelediğim kılıf süsleme olayını gerçekleştirdiğime göre yazmam gerektiğini düşündüm :)

Aslında öyle aman aman bir şey yapmamış olabilirim ama yaptım sonuçta. El emeğinin büyüğü küçüğü olmaz diye düşünüyorum. En kıymetli şeyler emek harcananlar değil mi ? Bu da emek :)
Uzun bir süre kullanıp kirlendi diye kenara attığım silikon kılıfı nasıl süslerim diye araştırmıştım bir ara. Her yerde benzer videolar var bunun hakkında. Kendimce en eğlenceli olanını seçtim; ojeli kılıf süsleme! :)

Malzemeler;

-Tabiki su,
-Renk renk oje,
-Sade silikon kılıf
-Ve su için kap (ben dondurma kabını seçtim:) )

Suya istediğimiz renkte ojeleri damlatıyoruz. Her yerde bu söyleniyor ama damlatmanın zorluğundan bahsedilmiyor. Arkadaşlar genelde ojeler öyle hemen damlamıyor ucunu hafifçe suya değdirin damlayacak gibi olup damlamayan o oje suya geçecek.
Ebru sanatı gibi oynayıp, renk cümbüşü elde edebiliriz. Ben çok müdahale etmedim kendileri karıştı, doğal halinde bıraktım.


Kılıfı suya batırıp, çıkardığımızda oje kılıfa gelmiş oluyor zaten. Ben önce alt tarafa aldım ojeleri.


Sonra zevkime göre üst kısma da biraz oje alıp bıraktım. Bence çok hoş oldu. Yapması kısa ve kolay. Eğer değerlendirecek kılıfınız varsa deneyin derim. Pişman olmazsınız :)
Kendiniz yapınca daha da güzel gözüküyor gözünüze :)

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum