İyiki Var Marketler

By Mavinindenizi - Ağustos 21, 2017

Bana katıldığınızı duyar gibiyim :) Bir makyaj malzemesi alacağım zaman bi dünya para harcamak zorunda kalıyorken, sıradan bir markette aradığını hoppp ucuza bulma sevinci :)

Tabi ki rekabet olduğu için fiyat farkı, hizmet farkı hepsinde çok çok farklı. Ama benim değinmek istediğim bambaşka bir konu. Sırf isim yapmış markaların kendi site, dergi vs. de yüksek yüksek sattığı ürünleri ucuza getiren canım marketler :) Tabi ki kozmetik çok dikkat gerektiren bir ihtiyaç. Direk cilde teması olduğu için kalitesinden emin olunan ürünler tercih edilmeli. Ama bu demek değil ki aynı markayı markette ucuza bulursan almayacaksın :) Almazsan ayıp!

Marketler bugünler için var :) Bugün de fırsat bulmuşken gidip siyah maskemi aldım hem de dışarıya göre daha karlı bir fiyata :) İnsan alışveriş yaparken hem rahatlıyor hem deşarj olmuyor mu ya ? Öyle çılgın alışveriş tutkunlarından değilim ama küçük de olsa bir kaç bir şey aldığımda mutlu oluyorum. Bir topuz tokası beni mutlu edebiliyor mesela :)

Kum boyamanın çocuk setini alıp denemiş bile olabilirim hatta ne var yani ? Motive olma yolları diye bir şey var ki yolunu bulunca insan kendine geliyor bazen. Kimisi yüzerek-imkan varsa- , kimisi alışverişle, kimisi uyuyarak... Çok göreceli,değişken bir konu. Netice ise kendini tanımak!

Yani neyse ne diyordum ? Marketleri hafife almamak lazım. Takip edildiği takdirde çok alınası ürünler getiriyorlar. Adına bakıp 'aman burda ne olur' dememeli aslında eğer ihtiyaç varsa hepsini takip etmek en güzeli. Bazen ciddi iş gören ürünler çıkabiliyor. Çılgınlar gibi takip etmek değil kastım, ihtiyaç olan ürün için tek yere bağlı kalmamak. Bir tane fiyatına iki tane almak eminim sizi de mutlu edecektir :)


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum