Öneriyorum: Dermokil Siyah Maske

By Mavinindenizi - Kasım 28, 2017

Ara ara böyle ciddi anlamda beğendiğim ürünler olduğunda sizinle paylaşıyorum. Bugün de o günlerden biri :) Dermokil günü!

Aslında siyah maske olarak önce küçük tek kullanımlık bir maske denemiş ve beğenmiştim sonra ucuz ve ilk defa duyduğum markada bir ürün denedim. Bir kaç sivilce çıkınca bunu o maskeye bağladım :) Dermokili denedikten sonra değiştirmemeye karar verdim hem işe yarıyor hem şimdiye kadar her hangi bir şikayetim olmadı.

Nasıl ve neden kullanıyoruz diyenleriniz varsa eğer özellikte T bölgesi -alın, burun- siyah nokta temizliği için iki hafta da bir gayet başarılı bir ürün. Temizlediğimiz yüzümüze ince katman halince sürüp 15-20 dakika kadar kurumasını bekleyip en eğlenceli aşamaya geçiyoruz :) Soyarak çıkarıyoruz maskeyi yüzümüzden.



Kalın, fazla fazla sürerseniz hem geç kurur hem de rahat soyulmaz, tecrübe ile sabit :)
Cildinizin tipine göre ürünler kullanmanızı öneririm tabiki hatta her akşam ve sabah yüzümüzü yıkamayı da unutmayalım. Bunlara rağmen siyah nokta şikayetiniz varsa kullanan biri olarak buyrunuz öneriyorum. Özel günlerde %50 indirimleri kaçırmayın da baya uygun ve kaliteli alabiliyorsunuz :)

Ki çok fazla şikayetim olmadığı halde sırf cilt  temizliği için abartmadan bazen iki bazen üç hafta da bir kullanıyorum. Sizlere de faydalı olmasını umut ederek yazımı sonlandırıyorum :)

  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Geldim :) bende dermokil markasının saf kil maskesini çok sevmiştim canım :) güle güle kullan sevgiler :) takibe izlemeye alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiiin :) Saf kili daha denemedim ama sırada o var inşallah :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Deneyeceğim teşekkürler 😊 hesabını takip ediyorum, ben de bloguma beklerim 😊

    YanıtlaSil