Anıları Saklasak da mı Sevsek :)

By Mavinindenizi - Kasım 07, 2017

Fotoğraf olayını çok sevdiğimi söylemiştim değil mi? Çekmeyi de çektirmeyi de...
-Aman bu kötü çıkmış sil- triplerim yoktur hiç. Kötüyse kötü netice de beni o an'a götüren bir kare olsun da. Tamam çok da kötü olmasın :)

Doğal olcam diye Zeyna da olamayız ki :) Neyse neden tekrar açtım konuyu, size bir öneri bırakmak için. Hem de anılara dokunmalı. Cidden sevmesem sevmedim derim ama çok sevdim. Neyi? Sosyopix sitesinden sipariş ettiğim pola kart fotoğraflarımııı.

Bayadır takip edip de bir türlü cesaret edemiyordum ki kötü olsa ne olur ki sonuçta benim fotoğraflarım dedim de sipariş verdim. Söyledikleri gün kargolandı ürün, elime ulaşma zamanı tam hesapladığım gibi oldu.

Açtığımda başkalarının  da dediği gibi sürpriz ufak bir şeyler eklediklerini gördüm. Bazen bunlar değişebiliyor tabii. Bana renkli yapışkan bantlardan eklemişler ve bir tane de masa için kağıt fotoğraf tutucu. Hepsi o kadar şirin ki, gerçekten manevi değeri büyük şeyler bunlar. Ne güzel düşünülüp açılmış bu site.

Eğer siz de anıları saklamayı sevip adete dijital ortamda olmasın bir de elimin altında olsun diyorsanız gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Benden size tavsiye :)



  • Share:

You Might Also Like

5 yorum

  1. Merhaba "Deli kızın bohçası" nı bir açtım içinden "mavili kız" çıktı. İyi ki de çıktı. Fotoğrafları ben de severim, güzel bir öneri. Çok teşekkürler bilgilendirme için. Ziyaretinizi beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa iyiki de açmışsınız çok teşekkür ederim ne kadar zarifsiniz :) iade-i ziyarete mutlaka geleceğim :)

      Sil
  2. Sevgili Deli Kızın Bohçası Derya'nın ''Yeni Bloglar Listem'' yazısı üzerine gelip bir ''merhaba''demek istedim..Artık şu dijital arşivleme olayını albüme çevirsem çok iyi olacak..
    https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sevgilerrr......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz efendim :) şu zaman da çok kolay geliyor telefonda bilgisayarda fotoğraf saklamak fakat aslında otururken karıştıracağımız albüm olması çok daha anlamlı geliyor. sevgiler...

      Sil
  3. Bu arada G+ eklendiniz efendim :)

    YanıtlaSil