UĞUR BÖCEĞİ

By Mavinindenizi - Şubat 13, 2017


Aslında çok bir takıntım yok uğur böceklerine. Ama seviyorum demek ki, arkadaşımın bana aldığı doğum günü pastası fotoğraftaki :) Bende yurtta kalırken oda arkadaşıma aynısını almıştım. Var bir çekiciliği :) Onu da geçtim, insana pozitif enerji, pozitif mesaj veriyor -öyle hissettiriyor en azından.

Neyse ne demeye başlamıştım aslında yazmaya ? Böyle bir takıntım yok ama severim bazı şeylerle içselleşmeyi. Benim en sevdiğim hayvan yunus balığı olduğu için onunla ilgili her şey uğurlu gelir bana. Nasıl bir bağ kurmuşsam nasıl bir mesaj yollamışsam evrene içinde yunus olan hiç bir şey kötü olamaz düşüncesine geldim resmen :) Bence abarttığım kadar var :)

Baya olmuş buraya yazmayalı. Sanmayın ki yazacak bir şey yok ! Tabiki çok var da zaman yok. Özel sektör böyle bir şey, özel sektör de olanlar iyi bilir. Kendine ayıracak zamanın kalmıyor. Kalan az bir vakti de dinlenmekle değerlendiriyorum çoğu zaman. Bilgisayarı açmak zor geliyor yani :) Çok ara vermeyi ben de sevmiyorummm :)

Yarın 14 Şubat olduğunda bir yazmalar geldi bana bir yazmalar :) Bizlere her gün 14 Şubat olsun bence. Bir günle sınırlamayalım tabi ama ben özel günleri seviyorum. Doğum günleri olsun, Sevgililer günü olsun...Klasik ama güzel işte banane! :) Özel günleri özel kılmak gerek! Uğur böceğinden sevgililer gününe geldiğime göre baya olmuş yazmayalı :) En kısa zamanda el emeği hediyelere ne kadar önem verdiğimi ve fikirlerimi yazacağım inşallah. Ama bugün olmaz :)


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum