Sitemkar Haller :)

By Mavinindenizi - Ocak 26, 2018

Bu aralar yazmadım. Yazmak istemediğimden değil, çok sitemkar olduğumdan :)

Çok kızgınım, etrafa olanlara oluyorlara... Şimdi insanlar bencil desem, aşırı aşırı genel bir cümle olcak; ama öyle be! Hadi onu geçtim yahu insanlar tembel! Yani en azından benim etrafımdakiler için yazmak gerekirse öyle :) Çalışkanları tenzih ederek bir kaç bişey yazmak istiyorum. En tehlikeli insan bilmediğini bilmeyen insan!

Bilmemek önemli değil, önemli olan öğrenmemek...

Yeni başlarsın, o işi yeni görüyorsundur hepsi çok normal ama sen buna rağmen sırf seni de dinlesinler diye her şeyi biliyor gibi -muş gibi- yaparsan hiç bir şey öğrenemezsin bu hayattan. Öyle değil mi ? Öğrenmeye kendini kapatan hangi insan öğrenmeye devam edebilmiş şuana kadar ? Kendini kapatana kim ne öğretebilir ? Öğrenmek istersin geç öğrenirsin, yavaş öğrenirsin kabul! Ama 'ben biliyorum'culuk oynarsan hep oynamak zorunda kaldığın oyunla devam edersin hayatına. Bilmezsin ama biliyor durursun ve bu sadece ve sadece sana zarar verir. Benle ne alakası var şimdi bunun diye soracak olursanız; etrafınızda böyle insanlar olduğu zaman o zarardan siz de nasibinizi bir şekilde alırsınız maalesef.

Hadi bunu geçsek, e ben haber okumaya korkuyorum ?!

Bu ara her şey o kadar bunaltıcı ki... Yazdıkça sizleri de karamsar ruh haline getireceğim diye korkumdan yazamıyorum. 'ne sitem ettin be kızım?' dersiniz diye korkumdan yanaşamadım buralara :)

Ama buraya altı çizili kitap alıntılarımdan birini bırakmaya geldim :)


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum