İzledim: Güzel Ve Çirkin

By Mavinindenizi - Temmuz 28, 2018

Uzun zaman olmuştu evde film izlemeyeli, birden ne güzel bir tane seçip izledim! Anlatmasam olmaz :)

Oysa bilgisayarı açarken çok sıkkındı canım. Moralsiz bir şekilde moral depolamaya aldım elime. Birden film izlemeye karar verdim karşıma Güzel Ve Çirkin çıktı. Yüksek puanlı olduğunu da görünce izlemek istedim. Aslında bayadır kendime zaman ayırmadığımı da farketmiş oldum. Hep bir günlük koşturma, durup nefes almak ne güzel oldu!

Film aslında beklentimin üstünde çıktı, yalan yok. İlk başlarda müzikal olarak başladığı için pişman olmak üzereydim. Ama Emma Watson kapattırmadı filmi. O kadar sempatik ki izlemek istedim. Hayallerde yaşayan, kitap okuyarak hayal dünyasını günden güne genişleten ve bu yüzden yaşadığı küçük kasabada garipsenen Belle ! Onunla evlenmek isteyen kötü, bencil, gösterişi seven kral ve köyün çok ötesinde insanları dış görünüşüyle sevip, yargılamayı öğrenerek büyümüş prens. Bir de kızını büyütmek için yaşayan ve eleştirilen Belle'nin iyi kalpli babası. Tam bir kız babası :)

Belle'nin annesi o bebekken hastalanıp ölmüş, babası büyütmüş onu. Kitap okumayı bilen ve hayallerine kavuşmayı bekleyen kültürlü iyi kalpli kız Belle. Babasının yolunu kaybedip yanlışlıkla prensin şatosuna gitmesiyle başlayan bir hikaye. Sürükleyici, sempatik... Babası için şatoya gelen ve prensle tanışan Belle lanetlenen şatodaki eşyaların konuştuğunu görünce çok şaşırır. Bu arada sadık bir atları var onu da atlamak istemiyorum. Hayvanların sahiplerine bağlılığını her zaman çok sevmişimdir.



Prensi tanıdıkça onun hakkındaki fikri değişir güzel kızın, babasının köyde başına kötü kral yüzünden kötü şeyler gelir ve Belle onu kurtarmaya gider. Onları yanlış anlayan köylü babasıyla ikisini esir alıp şatonun yolunu tutar. Bence filmin sonu izlemeye değer!

Günlük hayattan uzaklaşıp tatlı bir hisse kapılmak isterseniz siz de izleyin derim. Etkisindeyken yazmak istedim :) Bu arada prens Dan Stevens da çok başarılı :)

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum